onsdag 15 juni 2011

gravidkilon
Snart börjar det bli dags för mig att göra mig av med gravidkilona. Jag var på god väg och tränade 2-3 ggr i veckan innan jag fick veta att jag var gravid igen. Och om inte foglossningen kommit emellan hade jag fortsatt att träna. Innan förlossningen visade vågen 75 kg och när jag vägde mig efter så stod den på 68 kg. Nu tack vare amningen har jag redan droppat ca 3 kg, inte alls dumt! Då har jag faktiskt käkat glass och någon ostbåge. Snart ska jag bege mig ut på promenader och sedan öka på med olika aktiviteter. Som bebiskånkande och trädgårdsarbete kan jag tänka mig. :) Allt som allt är det ca 8 kg som ska bort och det är ju inte omöjligt någonstans! Både Jens och jag ska vara föräldralediga nu så att köpa ett gymkort är inte aktuellt. Men om någon har bra tips på "hemmaträning" tas det varmt emot.