torsdag 19 maj 2011

v.38, prickig klänning & svartvita skor
Jag har kommit lite på efterkälken med graviduppdateringen, så här kommer bilder för v.38! Jack är hemma idag med och han fick följa med till MVC. Han såg storögt på när mamma fick putt i fingret och han fick ta mitt blodtryck. Att höra bebisens hjärtljud, det var lite läskigt! Magen hade inte växt något sedan senaste besöket den 3:e maj, vilket kan bero på att bebisen har fixerat sig nu. Bokade in en tid nästa vecka för säkerhets skull. Mitt järnvärde har alltid varit bra men nu har det sjunkit till 119 från 140. Jag har ju känt mig trött på sistone men jag antog att det berodde på flytten. Om jag petar i mig lite järntabletter så kan det nog få ordning på det.

På bilderna ser ni mig i mina nya Traderafynd! Har i flera år längtat efter svartvita skor, men inte hittat rätt modell. Tills nu, åh de är så fina och de passade perfekt på foten! Klänningen är ett underbart litet stycke i rätta rockabilly-stilen. Både skor och klänning är vintage och jag betalade inte många kronor för dem, runt i 100-lapp styck! Fynd och finmage, me LOVE!