fredag 15 april 2011

vår i shoppingkorgenVårhärliga kökstextilier från Åhléns


Fin handduk, grytlapp och grillvante får inviga våren hemma hos oss. Fick ett samtal om att vi skulle ut och äta i kväll så tunna leggings och mascara fick också följa med mig hem. Tråkigt att det BARA fanns i svart till gravida, alla andra kan gå med blommiga, prickiga och rosa ben! Lite påskhärligheter inhandlade jag så klart, det var ju därför jag pallrade mig dit från första början, men de kommer jag att visa lite närmare själva påsken! Nu ska jag svajsa på mig nya klänningen och göra mig klar för finfredagskväll på lokal. :)

(Hur det gick med ryggen? Ja, som väntat kan man väl säga. Efter 30 min kändes det som att underredet skulle krampa fram en tidig förlossning, så då var det dags att börja bege sig mot utgången ansåg jag..)