tisdag 12 april 2011

v.32
Sådär, nu har det gått 32 veckor! För att vara mer exakt: 82,5% av graviditeten har passerat, jag är i graviditetsmånad 8, 231 av 280 dagar är avklarade och det är 49 dagar kvar till BF. (Ja, jag har en gravidapp i telefonen som berättade allt det för mig :)) Idag var vi hos BM och allt såg toppen ut. Magen växer och följer sin kurva, som det så fint heter. Dagen började med yrsel, illamående och hög puls men vi tror att det kan bero på lågt blodsocker. Så om jag fyller på lite i magen när jag känner så borde det göra susen! Jag såg i journalen att vid inskrivning vägde jag 61 kg och idag väger jag 69 kg. Det betyder att jag varit duktig och inte vräkt i mig alldeles för mycket gött på helgerna, och det känns skönt! Då är det inte så fasligt mycket som måste tränas bort iaf. :) Nu ska jag åla ner mig i soffan och se Desperate Housewives ihop med en kopp te!