måndag 28 mars 2011

v.30


30 veckor har snart gått! Känns helt ofattbart att vi snart har en liten bebis igen. Tog ett krafttag i förrådet idag och rensade ur EN kartong. När jag gick upp för att laga lunch kunde jag inte läsa på förpackningen! Vet inte om det hörde ihop med varann men synbortfallet ökade mer och mer inom några minuter. Jag hade samma sak med Jack och blev inte direkt orolig men ringde sjukvårdsupplysningen ändå. Förlossningen ringde upp och vi bestämde att jag skulle komma ner en timme senare. La mig att vila i mörkt sovrum och när jag vaknade var synen normal igen men hade ont i huvudet. Väl nere på förlossningen fick jag ligga i samma rum som vi bodde på när vi precis fått Jack :) Det togs lite olika tester och jag kopplades till en apparat som mätte bebisens hjärtslag. Allt såg normalt ut och de kom fram till att jag hade haft ögonmigrän, så efter tre timmar fick jag åka hem. I kväll ska jag bara ta det lugnt, äta chokladmousse och flina åt galningarna i BB-huset.