tisdag 15 februari 2011

v.24
Mina nagelband är söndergnagda, såriga och fnasiga. Så ser de ut när jag är stressad. Dagisinskolning, foglossning och gigantiskt beslut vilar över den här veckan och på våra axlar. Kan inte tänka och överväger om magic 8-ball ska få besluta åt oss. Graviditeten går framåt och det är ingen som kan undgå att Jack ska bli storebror. Jag hänger dessvärre inte med alls, kanske är det så med barn nummer två? Eller så är det bara att så mycket händer runt omkring oss just nu och jag inte kan ta in allt på en gång. Foglossningen med sina bieffekter tar udden av det mesta och jag känner mig nedstämd och ofokuserad. Dags att rensa hjärnan genom att ta en dusch och skölja av mig allt onda och tankekrävande. Förhoppningsvis kommer jag ut varm, avslappnad och med svaret i hjärtat.