måndag 7 februari 2011

v.23
Ca 17 veckor kvar nu och det känns som ingenting! Intalar mig nog att 17 veckor egentligen bara är typ tre så att tiden ska flyga fram. I kväll har vi bokat poolen på Jens jobb så att jag kan få avlasta ryggen och göra övningar från vattengympan. Bonusen är att Jack älskar att bada och att få se honom i vattnet helt överlycklig är så härligt! I natt vaknade jag av en kraftig sammandragning. Gjorde riktigt ont så det vara vara att masa sig upp och vanka fram och tillbaka tills den gick över. Att vara gravid för andra gången är att man känner igen det mesta som händer med kroppen och man är inte så orolig för minsta lilla som jag var med Jack. Men en sak som jag inte känner igen är att det redan finns käk i boobisarna, hade jag inte första gången! Inget att oroa sig för iaf :)