tisdag 11 januari 2011

Oh crappy day
Varnar läsare för ett mycket gnälligt inlägg!

För första gången sedan november gick jag på stan själv med Jack. Har inte gett mig på det pga ryggen, men nu har tröjorna börjat smeta åt, så rean var tvungen att undersökas. Ryggen sa glatt ifrån redan i andra affären. Var bara att betala och tuffa hemåt. BM ringde ang mailet jag sänt henne och hon hade bokat in en läkartid på torsdag. Tränade på kvällen och efter halva passet ville jag bara gå där ifrån. Hade ett litet meltdown när jag kom hem men man, barn och katt piggade upp mig. I dag skulle jag städa undan julpyntet. Har kommit halvvägs.. Är jag uppe och rör på mig i mer än en halvtimme känns det som om underredet ska ramla av! Och när jag sitter så spänner och ömmar det konstant. I eftermiddag ska jag till doktorn som ska kolla ryggen om det är antydan till diskbråck. Om jag inte hade varit gravid hade jag brutit ihop för flera veckor sedan. Nu är det liksom bara nedräkning som gäller. Snart 20 veckor, halvtid, yey! *ironi*