onsdag 19 januari 2011

Bloggfest dag 19 - Något jag ångrar
Om man ska hålla på och ångra sig så finns det ju en hel uppsjö att vältra sig i! Allt från att jag inte gick på utedasset vid sommarstugan och ist kissade på mig, till att titta en extra gång i sidospegeln så jag sluppit kört över hjulet på barnvagnen.. Men nu har jag lärt mig att kissa när jag behöver och titta noga i speglarna :) Hade jag inte gjort misstagen så hade jag inte heller lärt mig något. Visst grämer man sig när det precis hänt, men man måste ju släppa taget. Just nu "ångrar" jag att man blivit så beroende av internet och bredband. Vi har nämligen hittat ett hus som vi gillar, men då finns det inget bredband draget dit ut.. F*n så irriterande och ännu mer irriterande är väl att min första tanke var "HUR överlever vi då?!"

Andra som bloggfestar: