onsdag 12 januari 2011

Bloggfest dag 12 - I min handväska
I min handväska just nu fanns det endast två glasögonfodral, en fickspegel och en blipp så jag kommer in på jobbet. Förklaringen till denna ordning i väskan är att jag inte användt väskan sedan jul och då var den precis ny. Annars ligger det ALLT möjligt skit i väskan och skräpar. Jag har väskmani, troligen har jag ärvt detta från mormor som också var väskgalen. Favoriterna är de som är vintage. De luktar lite unket men det gör inget för det är en så äkta lukt! Jag tycker aldrig att jag har tillräckligt med väskor och om jag hittar en väska på loppis som egentligen sett sina bästa dagar så är det sällan jag åker därifrån utan den :)

Jag testar att blogga genom Google Chrome, kanske kan bloggen se någorlunda normal ut då? Hojta gärna till om de lodräta "besvären" försvinner!

Andra som bloggfestar:

Nina Ruthström

Julia  - alias Lilla My

Sofie

Emma

Rockabillan

Maidens

Fredrika

Cecilia