tisdag 13 oktober 2009

v.38
Ännu en vecka har gått superdupersnabbt! JAG tycker att magen är gigantisk, men fick idag igen höra att jag ”faktiskt inte är så stor” :( Axeln och ryggen har värkt hela dagen och någon har retats genom att ständigt kilat in en fossing mellan revbenen.. Började använda iPhonen och den är ju faktiskt riktigt rolig. Var inte alls så krånglig som jag hade trott!

Skrev förlossningsbrev idag. Hu vad mycket man måste veta känns det som! Fick lite panik och älskling tröstade med att folk föder barn varje dag och det går hur bra som helst. Muttrade att JAG minsann inte har fött några barn innan.. Sen åt vi kvällsmat och efter det kändes det bättre. Med en axelryckning satte jag mig och skrev ihop brevet på datorn och skickade det till BM. Skönt att ha det gjort! Nu är allt det jobbiga över! (Eh..denial? Big time!)

Vaggan som min morbror gjort till oss fick inte plats i sovrummet. Får ha den i vardagsrummet i stället. Så får bebis sova på golvet i sovrummet.. Nä, jag är väl inte helt jäkla knäpp. Vi bäddar i ordning i det gamla degtråget så klart!