onsdag 21 oktober 2009

rockabillybaby
Jens och jag började morgonen med en föreläsning inför förlossningen. I går kväll var vi lite anti mot den, men idag..wow! Den var så bra och jag är så GLAD att vi gick på den. Nu känner jag att det kan få sätta igång precis när som helst för jag känner mig redo och förberedd att föda vår lilla bebis! Vi var de enda som var beräknade i oktober och det kändes lite speciellt, att vi kanske är de första att bli föräldrar av alla dem som var med idag!:) När jag kom hem låg ett paket i brevlådan. Woho, det innehöll en Tradera-vinst! Hon som skickat hade även lagt med en så söt lapp. Nu återstår det bara att se om bodyn passar vår bebis eftersom vi inte vet könet, för den är inte direkt unisex!

*Uppdatering: Den passade inte jättebra på Jack men nu är det ju dags igen. Kanske att vi får en Betty Lee denna gång?:)