tisdag 29 september 2009

v.36
Förlossningen. Den kommer vi närmare och närmare för varje dag. Vid senaste besöket hos barnmorskan pratade vi lite om den och hon tipsade om en bok ”Att föda” av Gudrun Abascal som skulle vara bra. När jag googlade den så kände jag igen omslaget.. Jag hade sett den någonstans, närmare bestämt i min egen bokhylla! Precis i början av graviditeten fick jag låna lite böcker av Jenny och däribland denna bok. Eftersom den hette något så läskigt som ”Att föda” så ställdes den raskt in i bokhyllan och där har den stått sedan den dagen.:)

Nu har jag börjat tänka mer på förlossningen och läser andras förlossningsberättelser på alltombarn.se. Det vågade jag inte göra i början av graviditeten! Meningar som etsat sig fast i huvudet och skrämmer mig är ”klippa upp” och ”sprack väldigt illa”. Jaja, en dag i taget! Sista veckan på jobbet och det ska bli så skönt att få varva ner och slippa vara slutkörd efter en hel arbetsdag.