tisdag 22 september 2009

v.35
35 veckor har gått och om 13 dagar går jag hem först på semester och sedan tar jag ut föräldrapenning. Det ska bli så skönt att få rå om mig själv och bara ta det lugnt de sista veckorna. Varje dag på jobbet är en pina för ryggen, gör ont på ett och samma ställe, från 8 till 16. Not nice, not nice one bit!

Var och badade igår och det var så himla skönt att få vara tyngdlös och lätt som en fjäder! Är också förbenat trött när jag kommer hem. Jens är fin och beordrar mig att inta soffläge tills maten är klar.:) Bebis börjar nog fixera sig nu, h*n lyckas i alla fall trycka på en nerv så det skär som en kniv i ljumsken. Vaknade av det kl 4 i måndags morse, fick panik när jag kom inte ur sängen och Jens blev rädd att det var något allvarligt som hänt. Det gick över snabbt som tur var men jag blev lite orolig för bebis, men när jag krupit ner i sängen igen så påbörjades ett tidigt morgonpass i magen. Då kunde jag lättat somna om igen. :)